GRATIS WAARDEBEPALING

Raek Makelaars bepaalt de verkoopwaarde van jouw huis. Helemaal gratis!

GRATIS WAARDEPALING

Raek Makelaars bepaalt de verkoopwaarde van jouw huis. Helemaal gratis! De woningmarkt is weer volop in beweging en de rente is nog steeds gunstig. Er zijn volop kopers en het aantal transacties groeit.

Of je wel of niet geïnteresseerd bent in een nieuwe woning en of jouw verhuisplannen klein, groot of er nog helemaal niet zijn; de huidige situatie op de huizenmarkt is een goed moment om te kijken naar waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. Ook wanneer je zonder grootse plannen gewoon wilt weten wat jouw woning op dit moment waard is, is een gratis waardebepaling een goede optie. Op deze manier weet je zeker dat je bij de verkoop van jouw woning het maximale er uit haalt wat er in zit.

Een waardebepaling bepaalt de verkoopwaarde van jouw woning

Wanneer de plannen om te verhuizen wel serieus zijn, biedt een waardebepaling zeker meerwaarde voor het vervolgtraject. De waarde van jouw huidige huis zorgt namelijk voor meer inzicht in de kansen en mogelijkheden voor een toekomstige woning. Daarnaast is het door verschillende factoren lastig om zelf de verkoopwaarde van jouw woning te schatten. Wat kan je in de huidige huizenmarkt vragen voor jouw woning? Bij een gratis waardebepaling komen wij langs om de woning te bezichtigen en de waarde te bepalen.

Geheel vrijblijvend! Heb je na de waardebepaling de knoop doorgehakt om jouw woning te verkopen? In dat geval staat Raek Makelaars ook voor de verkoopbemiddeling voor je klaar. Tijdens de waardebepaling heb je tevens kennis kunnen maken met jouw nieuwe makelaar!

ADVIES NODIG?

Als je zelf probeert om je woning te kopen of verkopen, ben je zó een jaar verder zonder resultaat te hebben geboekt. Schakel Raek Makelaars in en volg je ons advies op, dan vergroot je jouw slagingskans en bespaar je tijd en geld! En zijn we er snel bij, dan kunnen we zelfs weleens een transactie voor de markt uit sluiten. 

Kortom, je verdient je investering dubbel en dwars terug.