Onze Werkwijze

Eerlijk, open, nuchter met de beste oplossingen voor jou!

Ons Team

Raek Makelaars staat particulieren ten dienst in de aan- en verkoop van woningen. Wij adviseren ook in de verkoop van nieuwbouwprojecten, huurwoningen, recreatiewoningen, grondpercelen etc.
Naast verhuur- en verkoopbemiddeling zijn we jou graag van dienst als je op zoek bent naar een hypotheek met goede voorwaarden en een scherp tarief.

De betrokken aanpak

Het verkopen van je huis heeft voor iedereen een andere reden. Een andere baan, gezinsuitbreiding of een minder leuke reden, zoals een scheiding. Wij begrijpen dat! We verkopen jouw huis op een manier die bij jou past. Dit betekent dat wij rekening houden met jouw situatie en hierop onze verkoopstrategie baseren. Kies je voor een snelle verkoop, de hoogste opbrengst of wil je juist een flexibele koper omdat je zelf nog geen nieuw huis op het oog hebt? Wij houden rekening met jouw wensen, zodat wij samen het beste resultaat bereiken.

ADVIES NODIG?

Onze adviseurs hebben al meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij en kunnen je helpen met al jouw vraagstukken. Met onze lidmaatschap van bij de VBO kunt je er zeker van zijn dat jouw huis in goede handen is. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een persoonlijke afspraak in.