VERKOPEN

Heb je verkoopplannen? We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

Verkopen

Jouw woning verkopen? Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer. Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar.  Raek Makelaars heeft al die kwaliteiten in huis. We kennen de lokale huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Op basis van een vernieuwende verkoopmethode en een zeer compleet verkooppakket benutten we die kansen. Enthousiast, pro-actief en professioneel!

Tijd voor verkoop

Als je op het punt staat jouw woning te verkopen, gaat je een spannende tijd tegemoet. Er komt veel op je af. Onze deskundige makelaars begeleiden je graag tijdens dit proces en helpen je persoonlijk met al jouw vragen. Wij hebben een eigen team van specialisten op het gebied van marketing, financiële zaken en juridische vraagstukken. Daarnaast maken we gebruik van een specifieke marktbenadering en beschikken onze makelaars over veel lokale marktkennis. Deze elementen samen zorgen ervoor dat wij alles in huis hebben om jouw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten.

1. Presentatie op maat

Met een uitgebreid verkooppakket zorgen wij ervoor dat jouw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Dit verkooppakket bevat onder andere professionele woningfotografie, 2D en 3D plattegronden, een woningvideo, Open Huis momenten, een social media campagne.. en ga zo maar door! Om jouw woning in de spotlights te zetten wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van zowel online als offline promotiemiddelen. In overleg met jou en afhankelijk van de situatie voor een optimale verkoop van jouw huis, kunnen we het volgende aanbieden:  

Standaard bij elke woning
Funda, VBO en overige publicaties;
Professionele woningfotografie/ 360 graden fotografie;
Digitale brochure;
Plattegronden;
NEN2580 meetrapport
Woningvideo;

Optioneel
Hoogtefotografie mast;
Metingen t.b.v. funderingsinformatie;
Art Impression;
Facebook en Instagram activatie;
Extra promotie open huis;

2. Verkoop op maat

Na overleg kan er gekozen worden voor een stille of actieve verkoop. Gaan we wel of geen Open Huis momenten inplannen? Gaan we enkel bezichtigingen plannen of gaan we deze beide combineren? Nogmaals, afhankelijk van jouw situatie en de wensen zullen wij adviseren wat de beste route is voor een succesvolle verkoop!
Deze optimale promotie leidt tot veel interesse van woningzoekers! De geïnteresseerden ontvangen
uiteraard direct een uitgebreide brochure van jouw woning en worden uitgenodigd om langs te komen.

3. Verkoop

Tijdens de onderhandelingen zet onze makelaar zich in voor het beste resultaat. Een goed bod is uiteraard van belang, maar het vinden van een koper met zekerheid en goede voorwaarden, zorgt samen voor het beste verkoopresultaat! 

Jouw woning verkopen?

Klik op de button om te starten met de aanvraag voor een vrijblijvend gesprek. Na jouw aanvraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op om een geheel vrijblijvend gesprek in te plannen.

ADVIES NODIG?

Raek Makelaars is de makelaar die alle oplossingen in huis heeft om uw woonwensen te vervullen in de regio Amsterdam, Haarlem en Zaanstreek. Gedrevenheid, een heldere en open communicatie en een nuchtere gezonde zakelijkheid vormen het fundament voor onze makelaars. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop.